dimarts, 14 d’abril del 2015

Dimarts, 14 d'abril


Bona nit!!! Hem començat el dia caminant fins a la porta de Brandenburg on hem après moltes coses! El passeig per l’Unter den Linden ha estat molt bé... botiguetes, botiguetes... i edificis emblemàtics interessants!!
A mig matí érem  a la Humboldt Universitat i a la Bebelplatz on ens hem trobat un savi curiós que ens ha explicat moltes històries ... ja us el presentarem!


Aquí és on es va fer la famosa crema de llibres i n’hem pogut veure el record que hi ha al terra i a la placa que ho commemora. 











Després hem vist que ens havien estès la catifa vermella a l’entrada del Konzerthaus... Ens ha agradat molt la Plaça amb les dues catedrals “bessones”.
Dinem i ens preparem per fer la visita al Reichstag. Hem vist la cúpula de Sir Norman Foster des d’on hem contemplat tot Berlin. IMPRESSIONANT!!!!!!


Acabada la visita, i travessant el Tiergarten hem passat per davant del memorial soviètic i hem arribat fins a la columna  de la Victòria. Allà, la Maria ha volgut llogar una bici tan sí com no!!!!


Des d’allà hem travessat el Tiergarten per una altra avinguda i entre ambaixades hem arribat a la Gedächtniskirche (església del record) on, una vegada més hem pogut constatar els desastres de la guerra.
I gairebé això és tot....  hem fet molts quilòmetres i ens ha fet molt bon temps!
Hem sopat i hem tornat a l’hotel... cansats però contents!!!!
Gute Nacht



2 comentaris: